Stimuler dit barns sanser til babyrytmik

xx123

Når børn er ganske små, oplever de alt for første gang. Verden kan derfor virke meget stor og spændende. Det er derfor også en stor opgave at vise dem alle de fantastiske ting, så de ikke bliver overvældede med det samme. Her kan babyrytmik komme ind i billedet, da det stimulerer alle sanserne, og hvis du har lidt større børn, kan de deltage i børnerytmik.

barn kigger i bog med mor og far

Musik og bevægelse

Børnerytmik er i bund og grund at lave lyde med sit barn og bevæge sig imens. Formålet med det er at stimulere barnet føle-, se- og høresans. Det gøres i grupper med andre børn og forældre, hvor man sidder i en rundkreds sammen. Der vil være forskellige instrumenter og redskaber, som man kan lave lyde med. Imens vil der oftest spille noget musik, man kan bevæge barnet til. Om det er børnerytmik eller babyrytmik er princippet det samme, men børnene kan selvfølgelig være mere med, jo ældre de er.
Vil du lære mere om børnerytmik? Klik ind på linket og læs mere.
Der er mange måder at stimulere sine børn på, og hvis man har brug for noget mere privat, kan man heldigvis også gøre noget derhjemme. Det giver selvfølgelig ikke det sociale aspekt, som man kan have brug for, når man er på barsel.

baby ligger ned

Leg med dine børn

Børn er fulde af fantasi, og kan med garanti finde på en masse sjove lege. Om det er at lege butik, far mor og børn eller noget helt andet. Men der er mange måder at aktivere børn på, og hvis du selv er en del af det, kan det blive rigtig hyggeligt.
Selvom det ikke er jul, kan man altid klippe klistre og lave flotte ting. Eksempelvis kan man klippe en cirkel til en spiral, som man kan pynte med små papirstykker, fjer og andre småting. Ellers kan man lægge perler, som er en klassisk aktivitet. Børnene vil tilmed blive pavestolte, hvis du hænger deres ting op. Med de mindre børn kan man synge og klappe.
Uanset hvordan du vælger at aktivere eller stimulere dine børn, er børnerytmik en god måde at komme ud og møde andre mennesker.

dreng sidder og tegner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *