Få et moderne planke skrivebord, der passer ind overalt

xx123

Hvis man ønsker et moderne hjem med en minimalistisk stil, så kan det være en god idé at gå efter et plankebord. De er blevet mere og mere populære de seneste år, og med god grund. De passer ind i de fleste hjem, og kan bruges både som spiseborde, skriveborde, m.m. Det tidløse og upolerede design gør dem attraktive, og de giver et råt og nordisk udtryk i ethvert rum. På samme tid er de hyggelige, og det passer godt ind i den danske stil. 

Traestamme fra siden

Indret dit hjemmekontor med et planke skrivebord

Når man skal læse eller arbejde hjemmefra, gælder det om at skabe de rette omgivelser. Det kan man blandt andet gøre med et stilfuldt og moderne planke skrivebord. Man skal skabe en plads i hjemmet, hvor man har lyst til at sidde mange timer, og fordybe sig i lektier eller arbejde. Der skal være ro, så man kan koncentrere sig, og desuden er det vigtigt at belysningen er i orden. Det gælder især, hvis man skal bruge mange timer på at læse. Man skal glæde sig og have lyst til at sidde der. Så det er også vigtigt, at møblerne er egnede til formålet. F.eks. kan det godt betale sig at investere i en god kontorstol og et smukt planke skrivebord, så man også kan indrette kontorpladsen med stil. Læs mere her.

Tag højde for rummets indretning og personlig stil

Det er blevet mere populært at indrette kontoret, værelset, kontorpladsen eller teenageværelset med et lækkert planke skrivebord. Det skyldes det tidløse design, som går med stort set alle stilarter, og at det er en god investering, der kommer til at holde i mange år. Det gælder dog om at finde det helt rigtige skrivebord, som passer til rummet, og dækker personlige behov. Så man skal altså tage udgangspunkt i, hvordan rummet ser ud. Er det stort eller lille? Er det indrettet med en minimalistisk stil? Hvilke farver er der brugt? Hvordan er den generelle indretningsstil? Man kan også søge inspiration på internettet, når man skal finde det helt rigtige planke skrivebord. Det er vigtigt, at det dækker den enkeltes behov til opbevaring, størrelse, form og udseende. Hvis man f.eks. har et meget lyst rum, så kan man vælge en smuk mørk bordplade i valnød, men hvis rummet er mørkt, så kan man vælge en bordplade i lys eg. Det vil skabe kontraster, liv og lys i rummet, og se godt ud. 

Computer på plankebord

Et planke skrivebord går aldrig af mode

Moden skifter hele tiden, og det gælder om at følge de nyeste trends, hvis man gerne vil være med på den. Med et planke skrivebord får man umiddelbart et bord, der ikke sådan uden videre går af mode. Det er en kombination af det minimalistiske udtryk og den rå, upolerede bordplade, som giver bordet masser af personlighed, der gør det så attraktivt. I en verden hvor vi næsten altid skal gå efter det perfekte i vores liv, er et plankebord et velkomment, friskt pust. Desuden er det blevet så populært, fordi det passer ind i mange forskellige kontekster og rum. Det er et meget enkelt produkt, der er nemt at gå til. I bund og grund er det en bordplade af træ, der placeres på to sæt ben. Man kan evt. indsætte små skuffer, eller det kan udsmykkes med indgraveringer. Men når det kommer til planke skriveborde, så er det bedst at lade minimalismen tale sit tydelige sprog. Det fås dog i mange forskellige stilarter, træsorter, størrelser og farver. Man kan ofte selv vælge, om benene skal være i træ eller metal, alt efter hvilket udtryk, man ønsker. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.