Sådan passer du godt på din hund: Tre råd

xx123

Mennesket har efterhånden holdt hund i mange tusind år. Alligevel er dette kæledyr mere populært end før set. Men hvordan er det nu lige, at man passer godt på sin hund, så den har et så godt liv som overhovedet muligt?
Læs med i artiklen her, og få tre gode råd til hvordan du kan sørge for at din hund har det bedste hundeliv. 

Hund ved vandet

Er din hunds sundhed i top?

Første tip til at sikre din hund det allerbedste hundeliv, er at spørge dig selv om din hunds sundhed er i top? Bare rolig, det er de færreste mennesker som med god samvittighed kan svare ja på det spørgsmål. Alligevel er det godt at tænke lidt over til refleksion.

Kæledyrsejere er selvfølgelig kun interesserede i at ville sine kæledyr det bedste, men alligevel kan denne kærlighed godt komme lidt misforstået til udtryk. For eksempel er det meget let at springe en gåtur i dårligt vejr over, fodre hunden lidt ekstra, eller give flere godbidder end hvad godt er.
Alle disse ting kan til sammen være med til at betyde, at din hunds sundhed måske ikke lige er så meget i top, som man kunne ønske. Her kan det være godt at foretage en forandring, så din hund kan blive den bedst mulige udgave af sig selv. 

Giv kosttilskud 

Selvom mange forskellige former for foder til hunde indeholder mange vigtige næringsstoffer, er det ikke altid at hundens behov bliver dækket helt ind. Som regel vil man som hundeejer kunne se dette komme til udtryk eksempelvis i mat pels, træthed eller lignende symptomer. I så fald er det værd at kaste et blik på om sin hund kunne have gavn af at modtage et kosttilskud.

Kosttilskud til hunde vokser i popularitet, da flere og flere hundeejere finder ud af hvor stor en forskel dette kan gøre. Mange hundeejere som har haft en hund der fældede voldsomt, har oplevet klart at kunne se hvordan at kosttilskud har gjort en forandring og mindsket fældningen. Fantastisk, ikke? 

Hvilke kosttilskud er det så vigtigt at man giver? Mange er glade for at bruge fiskeolie hund. Fiskeolie er nemlig det kosttilskud hunde har brug for, da det indeholder mange af de gode fedtsyrer, som ellers ikke findes i hundens kost. 

Sovende hund

Husk på godt med motion

Tredje tip til at sikre sundheden hos kæledyrene, er at sørge for at huske på at en hund har brug for godt med motion. Dette kan ofte godt gå i glemmebogen, da hunde har en tendens til at tilpasse sig sin families aktivitetsniveau. Er man altså selv glad for at hygge på sofaen, er det også derfor at ens hund er det.

Hvis det at gå en tur ikke er det mest fristende for dig, må du alligevel få jaget dig selv ud ad døren med hunden. Det er nemlig vigtigt for dens trivsel at den kommer ud og får motioneret. Ellers kan der både nu og senere hen opstå helbredsproblemer, som hurtigt kan blive til dyre dyrlægeregninger. Og hvem ønsker det, når de kunne have været undgået?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *