Ny hundeejer? Det har du brug for

xx123

Er du en helt ny hundeejer? Så er der en del ting du skal ud og have anskaffet dig.

Her snakker vi lidt om nogle af de ting, som det kan være en god at anskaffe sig fra start, så du kan blive den bedste hundeejer for din nye firbenede ven.

Madskåle og hundeseng

Det helt basale skal der være styr på; madskåle og hundeseng. Du kan godt starte ud de første par dage med at servere hundehvalpens mad på en flad tallerken. Men så er det altså også på tide at opgradere til noget ordentligt!

hunde

Det er rart både for dig og hunden at have en bestemt madskål, som kun er deres. Og efterhånden som hunden vokser sig større, så kan den ikke længere nøjes med små portioner, der kan være på en lille flad tallerken – især ikke hvis den vokser sig rigtig stor.

En hundeseng er ikke bydende nødvendigt at have i hjemmet, men den er nu ofte meget rar at have. På den måde ved hunden altid hvor det er den tilladt at hvile sig. Og hvis du er lidt påpasselig med at lade hunden flade rundt i senge og sofaer, så bør du få alvor anskaffe dig en god hundeseng. På Nordisk Hundeudstyr kan du finde nogle forskellige varianter.

Sele og mundkurv

Du skal ud og gå nogle lange kvalitetsture med din hund og det kræver en god sele – og nogle gange også en mundkurv.

Imens hunden er helt ung og en lille hvalp, så behøver den ikke at rende rundt med en mundkurv. Men det kunne være en god ide at købe en hjem alligevel og lade hunden snuse lidt til den og måske endda prøve den på. På den måde vender den sig til mundkurven og det bliver ikke så stor en overvindelse for den at få den på, når den bliver voksen.

Sørg for at købe en god hundesele, som passer til hundens størrelse og magt. Som hvalp behøver selen ikke at være så bred og kraftigt, men efterhånden som hunden vokser sig større, så er det en god at investere i en bedre en, som rigtigt kan tage fat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *