Hvad skal du ønske dig til dit babyshower?

xx123

Når du er på vej til at blive mor, så følger der en masse nye og spændende ting med. En af de ting, som mange synes er positivt, er den øgede opmærksomhed fra folk omkring dig. Alle er mere opmærksomme på, hvordan det går – og alle er meget hjælpsomme.

På samme måde er du også den heldige modtager af en masse tjenester og gaver. Disse gaver kommer i form af barnedåb, barselsbesøg, og ikke mindst babyshower. Et babyshower er egentlig en amerikansk tradition, men den er blevet meget populær her i Danmark de seneste år. Derfor kan glæde dig til at blive forkælet af familie og venner ved denne lejlighed.

graviditet

Tænk over, hvad du ønsker dig

Som gravid er der en masse ting, du skal tage stilling til. Det kan i det hele taget føles som om, at tiden går enormt hurtigt. Derfor er det langt fra sikkert, at du har nået at skænke dit kommende babyshower særlig mange tanker.

Men det kan være en god idé at tænke lidt over, hvad du egentlig ønsker dig. At blive mor kræver en masse udstyr, legetøj og tøj – og hvorfor ikke bruge dit babyshower som en kærkommen mulighed for at få anskaffet dig nogle af disse ting? Du kan starte med at finde inspiration her på siden.

 indpakket gave

Tøj og legetøj

Tøj er en ret vigtig ting i forbindelse med din nye baby. Det er selvfølgelig først og fremmest vigtigt, fordi babyen skal have noget at tage på. Men det er også ret vigtigt, fordi spædbørn lynhurtigt vokser ud af deres tøj. Derfor skal du ikke kun være forberedt med ting i én størrelse, du skal gerne have tænkt flere måneder frem.

Så når du skal ønske dig tøj, så ønsk dig gerne noget i de lidt større størrelser. På den måde undgår du at skulle bruge tid og penge på at købe noget lige med det samme. Det samme gælder legetøj. Ønsk dig legetøj til den helt lille baby og det lidt større barn, så I kan nyde godt af det i lang tid fremover.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *